Woonhuis O/G
Leeuwenveldseweg 5f te Weesp
Kraatsweg 64 te Harskamp

Tel: 085-7731767
Mail: info@woonhuis.nl

Onze werkwijze

Woonhuis O/G verhuurt in opdracht van verschillende beleggers en particuliere eigenaren.
Wij verhuren in de regio Groot Amsterdam , Gooi en Vechtstreek en Den Haag e.o.
U kunt hier klikken voor ons actuele woningaanbod, tevens kunt u direct reageren op de woning van uw voorkeur.

Indien u graag op de hoogte gehouden wilt worden dan kunt u zich hier inschrijven.
De kosten hiervoor bedragen € 20,- en de inschrijving is 6 maanden geldig.
De gegevens welke u hier achterlaat betreft de basis van uw zoekprofiel, hierdoor kunnen wij u automatisch op de hoogte houden van ons nieuwste aanbod.

Staat uw droomhuis er niet tussen en bent u op kort termijn op zoek? Kies er dan voor om ons een zoekopdracht te geven.

Afspraak maken & bezichtigen

Via de website kunt u laten weten voor welke woonruimte(s) u graag een afspraak wilt maken om te bezichtigen. Vanzelfsprekend kunt u ons ook bellen of mailen.

Bezichtigingen in de avonduren of op zaterdag kunnen op afspraak ingepland worden.
Ook organiseren wij regelmatig open dagen bij de woningen welke wij in de verhuur hebben, hier bent u altijd welkom om ons aanbod te bekijken.

Geen courtagekosten

Wij werken als verhuurmakelaar in opdracht van de eigenaar van de woning en berekenen aan de huurder geen courtagekosten/bemiddelingskosten. Bij aanhuur van een woning worden er enkel eenmalige handlingskosten in rekening gebracht, deze varieren tussen de € 75,- tot € 250,- exclusief BTW

Huurvoorwaarden

U heeft uw droomhuis gevonden! Hoe nu verder?

Voordat wij uw favoriete woning aan u kunnen toewijzen, vragen wij u om ons antecedentenformulier in te vullen. Op basis van het antecedentenformulier en de ingezonden stukken, kunnen wij bepalen of u voldoet aan de gestelde inkomenseisen en de woning mag huren.

De standaard inkomenseisen zijn:

  • Een inkomen van drie keer de maandhuur bruto per maand, waarbij het tweede inkomen wordt meegrekend. Vaste toeslagen zoals, vakantiegeld, een dertiende maand of een onregelmatigheidstoeslag, mag u optellen bij uw inkomen.
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Bent u zelfstandig ondernemer, heeft u eigen vermogen of heeft u geen vast contract? In dat geval kunt u in de meeste gevallen nog steeds via ons huren, maar zullen wij u vragen om een aanvullende waarborgsom en/of een garantsteller.
  • Een goed betalingsverleden. Na het indienen van het antecedentenformulier zullen wij een controle uitvoeren op uw betalingsverleden. Hier zijn voor u geen kosten aan verbonden.

Na de beoordeling van uw antecedentenformulier en de ingezonden stukken zullen wij u informeren en bij een positief besluit, uitnodigen voor het het ondertekenen van de huurovereenkomst en de sleuteloverdracht.
Wij werken snel, na inlevering van het complete antecedentenformulier weet u binnen 2 werkdagen waar u aan toe bent.

Lees voor meer informatie onze huurvoorwaarden.