Woonhuis O/GTel: 085-7731767
Mail: verhuur@woonhuis.nl

Zoekopdracht

Huren bij Woonhuis O/G? Uw Woonwensen, onze zorg!

Het vinden en huren van woning is een serieuze aangelegenheid en kan een heuse uitdaging zijn. U wilt dan ook komen te wonen in een woning die het beste aan uw woonwensen voldoet. Echter, met het juiste advies en wat onderzoek, is het zeker mogelijk om uw droomhuis te vinden in deze populaire markt.

U kunt ons actuele woningaanbod bekijken maar uiteraard ook een zoekopdracht bij ons neerleggen. Een zoekopdracht houd in dat wij voor u op zoek gaan naar een geschikte huurwoning.

Indien u hier gebruik van wilt maken, dan maken wij graag een afspraak met u zodat we gezamenlijk een zoekopdracht kunnen invullen en u ons duidelijk kunt aangeven naar wat voor soort woning u op zoek bent, welke eisen u heeft en welke wensen u heeft. Wij zullen er dan alles aan doen om een woning te vinden welke het beste past bij uw woonwensen.

Maandelijks wisselen er vele woningen van bewoner, zonder dat deze geadverteerd worden. Door inzet van ons netwerk aan beleggers, huiseigenaren, collega-makelaars is de kans van slagen groot.

Wat zijn de kosten bij een geslaagde bemiddeling:

  • Bemiddelingskosten van 1 maand huur + btw;
  • Aanbetaling van de 1e maand huur;
  • Waarborgsom (dit kan verschillen van 1 tot 3 maanden). Deze waarborgsom krijgt u geretourneerd aan het einde van de huurperiode, indien de woning conform oplevering wordt opgeleverd.

Mochten wij onverhoopt uw droomhuis niet vinden, dan werken wij op een no cure, no pay basis.
Een aangepaste service heeft een aangepast tarief.

Lees voor meer informatie onze bemiddelingsvoorwaarden

Wilt u dat wij contact met u openemen om een afspraak in te plannen?
Vult u dan onderstaande velden in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.