Woonhuis O/GTel: 085-7731767
Mail: verhuur@woonhuis.nl

Call us: 085-7731767

More information?
Call: 085-7731767

New

Graaf Florisstraat
Rotterdam

1 bedroom • 50 m²

€ 850 (incl.)

New

 • AvailabilityNow
 • Bedrooms1
 • Living area50 m²
 • InteriorUnfurnished
 • Price€ 850 (incl.)

Aan de Graaf Florisstraat, nabij de binnenstad van Rotterdam en het Centraal Station, biedt Woonhuis O/G een knus 2-kamer appartement aan.

De woning ligt aan de mooie, brede Graaf Florisstraat en heeft een centrale en toch rustige ligging. Hier heerst een gezellig en actief straatleven en kent een mix van jong en oud.

Het appartement bevind zich op de bovenste verdieping en heeft daardoor makkelijk toegang tot het gezamenlijke dakterras.

Indeling: Entree, trappenhuis, toegang appartement, hal met toilet, keuken met voldoende opbergruimte, douche, lichte woonkamer met schouw en slaapkamer.

Rotterdam zit vol met prachtige straten en de Graaf Florisstraat is daar zeker een prachtig voorbeeld van. De breedte ervan en de aanwezigheid van 100 jaar oude platanen geeft de straat een grandeur als ware het de oprijlaan van een koninklijk paleis. De straat is gelegen in het hippe, direct naast het centrum gelegen, Middelland en brengt u binnen enkele fietsminuten naar Rotterdam Centraal en het centrum. Binnen enkele stappen staat u op de Heemraadssingel waar u heerlijk kunt wandelen en met de auto is de Rijksweg A13/A20 binnen enkele autominuten te bereiken.

Bijzonderheden:
- Centrale ligging;
- Zelfstandig appartement;
- Huurprijs is inclusief voorschot gas, water en electra;
- Huurcontract is voor maximaal 2 jaar;
- Waarborgsom is standaard 1 huurtermijn, echter is dit inkomensafhankelijk dus dit kan variëren;
- Parkeren is mogelijk voor de deur met een vergunning (betaald);
- Gunning eigenaar.

Alle verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Company logo

More information?

Please leave your contact details:

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

 • Graaf Florisstraat
  Rotterdam

  1 bedroom • 50 m²

  € 850 (incl.)

 • Laat je gegevens achter: