Woonhuis O/GTel: 085-7731767
Mail: verhuur@woonhuis.nl

Call us: 085-7731767

More information?
Call: 085-7731767

New

Vaartweg
Hilversum

horeca • 200 m²

€ 2,500 (excl.)

New

 • Availability-
 • Bedrooms0
 • Living area200 m²
 • Interior-
 • Price€ 2,500 (excl.)

Te huur aangeboden prachtige gerenoveerd pand met eigen BAR gelegen op uitstekende locatie met mogelijkheid tot parkeren op eigen grond. Dit object beschikt over eigen grond aan de achterzijde van het pand.

Zeer geschikt voor Horeca ondernemingen maar ook voor de zakelijke als de persoonlijke dienstverlening. Denk hierbij aan beauty en health, maar ook kantoren met een baliefunctie en bedrijven in de creatieve sector zouden hier goed passen. Mede dankzij de ligging aan de Vaartweg; een uitstekende zichtlocatie.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bedrijf op deze bijzondere locatie, dan vertellen wij u graag meer over de beschikbaarheid, prijzen en kansen.

OPPERVLAKTE
De commerciële ruimte omvat in totaal ca. 200m2

OPLEVERINGSNIVEAU
Verhuur geschiedt in de huidige staat, ‘’as is’’, zonder nadere garanties en met alle aan de onroerende zaken verbonden rechten en verplichtingen, alsmede eventuele zichtbare of onzichtbare gebreken.

PARKEREN
Het tot het object behorende parkeerplaatsen zijnde 2.

AANVANGSHUURPRIJS
De aanvangshuurprijs voor het geheel bedraagt op maandbasis € 2500,--.

BTW CLAUSULE
In overleg

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie of waarborgsom te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden bruto huurbetalingsverplichting met de verschuldigde omzetbelasting.

HUURPERIODE
De huurperiode behelst 5 jaar met 5 optiejaren. Kortere periode is in overleg mogelijk

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met in achtneming van een opzegtermijn van 12 maanden.

AANVAARDING
In overleg, kan snel.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

Company logo

More information?

Please leave your contact details:

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

 • Vaartweg
  Hilversum

  horeca • 200 m²

  € 2,500 (excl.)

 • Laat je gegevens achter: