Woonhuis O/G
Leeuwenveldseweg 5f te Weesp
Kraatsweg 64 te Harskamp

Tel: 085-7731767
Mail: info@woonhuis.nl

Call us: 085-7731767

More information?
Call: 085-7731767

Leased

Herenstraat
Hilversum

3 bedrooms • 120 m²

€ 1,350 (excl.)

Leased

In hartje centrum gelegen royale 4-kamer maisonette met zonnig terras op de 4e en 5e woonlaag (tevens bovenste) in modern appartementencomplex met lift en video-intercom en berging in de onderbouw.

Indeling: entree, ruime hal met garderobe en meterkast. Toiletruimte met fonteintje, bergkast met aansluiting wasmachine/droger. Aan de voorzijde van het appartement treft u de royale woonkamer met zonnig terras op het zuidwesten vanwaar u kunt genieten van het fantastische uitzicht op het gezellige plein en het Oude Raadhuis. Aan de achterzijde bevindt zich de dichte moderne keuken voorzien van divers inbouwapparatuur.

Verdieping: op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers waarvan een ruime ouderslaapkamer met vrij zicht op de Kerkbrink. Aan de achterzijde 2 overige (slaap) kamers. De overloop is voorzien van een lichtkoepel, separaat 2e toilet en een bergkast met CV-opstelling. Moderne badkamer met separate douche, ligbad en een wastafel.


Bijzonderheden:
* Unieke locatie: Hartje centrum!
* Huurprijs is excl. gas, water en electra;
* Waarborgsom is standaard 1 maand, echter is dit inkomensafhankelijk dus dit kan variëren;
* Bij intrek eenmalige VvE kosten van €.100;
* Parkeren is mogelijk met vergunning of d.m.v. een plek te huren bij 1 van de vele
parkeergarages;
* Huisdieren zijn in overleg;
* Huurtermijn is in overleg, echter wel minimaal voor 12 maanden.

Wilt u deze ruime maisonette in een modern en goed onderhouden appartementencomplex bezichtigen? Neem dan contact met ons op!

** Let op: Voor deze woning bemiddelt Woonhuis O/G in opdracht van de verhuurder. Dit houdt in dat u als huurder geen bemiddelingskosten betaalt. U betaalt wel een éénmalige handlingsfee**

** ONDER- / OVERMAAT METRAGE: Van het object is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De hiervoor genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.**

Company logo

More information?

Please leave your contact details:

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

  • Herenstraat
    Hilversum

    3 bedrooms • 120 m²

    € 1,350 (excl.)

  • Laat je gegevens achter: