Woonhuis O/G
Leeuwenveldseweg 5f te Weesp
Kraatsweg 64 te Harskamp

Tel: 085-7731767
Mail: info@woonhuis.nl

Call us: 085-7731767

More information?
Call: 085-7731767

Top

Juliana van Stolberglaan
Eerbeek

4 bedrooms • 244 m²

€ 775,000 k.k.

Top

 • Availability-
 • Bedrooms4
 • Living area244 m²
 • Interior-
 • Price€ 775,000 k.k.

Villa met gastenverblijf.

Tussen Eerbeek en Laag Soeren loopt de rustige Juliana van Stolberglaan. Aan deze straat, in een villawijk met tal van villa's die recent zijn verbouwd, staat deze prachtige onder architectuur gebouwde villa. De villa is fraai ontworpen en gesitueerd en biedt, met een aantal modernisaties, een fenomenale plek om te wonen en te leven. Naast de villa staat een volledig geoutilleerd bijgebouw dat nu in gebruik is als goedlopende B&B; nabijbosenhei.nl

Hier woont u in alle rust op een fantastische locatie met rondom een ongekende rijkdom aan planten en dieren. Eenmaal op uw perceel ziet u de volle contouren van deze villa met vele meters ruimte om aangenaam te wonen.
In de heerlijke tuin met meerdere terrassen geniet u, in de luwte van de bosrand, al vanaf het vroege voorjaar van warme zonnestralen. En aan de achterzijde biedt de woonkamer met serre u een jaar rond de mooiste uitzichten op het bos met vogels en reeën die maar al te graag in dit mooie stukje rustige bos ronddwalen.

Kom binnen
Vanaf de ruime oprit ziet u de entree aan de zijkant. In zowel de entree als hal een mooie hardstenen vloer die een vervolg krijgt in de tuingerichte woonkamer met serre en open keuken. Met aan de voorzijde een glazen schuifpui, aan de zijkant grote raampartijen en achter de serre, mag het duidelijk zijn: een overdaad aan licht valt binnen. Bijzonder is de zijvleugel op de begane grond, met zowel woon- slaap- en badkamer met toilet. Mogelijk te gebruiken voor inwoning van kind of ouder, maar zeker ook in te richten als masterbedroom.
De voormalige dubbele garage, met daarnaast een carport, is nu in gebruik als kantoorkamer. Wonen en slapen op de begane grond behoort dus tot de mogelijkheden. Overigens, ook op de verdieping heeft u de beschikking over drie slaapkamers, waarvan twee met gedeeld balkon, een berging en een badkamer.

Een oase van rust
Wij laten deze villa met liefde aan u zien en informeren u graag over de vele mogelijkheden van deze villa met bijgebouw voor gastenverblijf of als bijvoorbeeld mantelzorgwoning. Zeker is dat dit een plek is voor rustzoekers en liefhebbers van de natuur. Een ree die nieuwsgierig naar binnen kijkt: het zal u aangenaam verrassen. Net als de eekhoorns en vogels die het leven van alledag verrijken.
En natuurlijk de fijne tuin met diverse zitjes en terrassen, met altijd wel ergens zon. Midden in de natuur, inderdaad. Maar tegelijk op maar 500 meter afstand van Eerbeek. Het maakt deze locatie nog mooier.

Company logo

More information?

Please leave your contact details:

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

 • Juliana van Stolberglaan
  Eerbeek

  4 bedrooms • 244 m²

  € 775,000 k.k.

 • Laat je gegevens achter: