Woonhuis O/GTel: 085-7731767
Mail: verhuur@woonhuis.nl

Bel ons nu op: 085-7731767

Meer informatie?
Bel: 085-7731767

Verhuurd

Eemnesserweg
Baarn

2 slaapkamers • 200 m²

€ 1.795,- (excl.)

Verhuurd

 • BeschikbaarheidDirect
 • Slaapkamers2
 • Woonoppervlakte200 m²
 • InterieurGestoffeerd
 • Prijs€ 1.795,- (excl.)

Op prachtige locatie aan de Eemnesserweg in Baarn te huur aangeboden vrijstaande woning met ruimte voor praktijk/kantoor aan huis. De woning is gelegen naast de volledig gerestaureerde villa “Vijverhof” op groot perceel met eigen parkeervoorzieningen.
De woning bestaat uit een souterrain (ca. 75 m2), parterre (ca. 75 m2) en 1e verdieping (ca. 50 m2) en de totale oppervlakte behelst ca. 200 m2.

Het gezellige dorpscentrum van Baarn met een groot en gevarieerd winkel- en restaurant aanbod alsmede het openbaar vervoer bevind zich op loop/fiets afstand.

De uitstraling van dit object, de vrije ligging met eigen parkeervoorzieningen en de vele mogelijkheden qua gebruik maken het geheel tot een bijzonder object.
Het gebruik als kantoor of als praktijkruimte met wonen zijn bij uitstek uitstekende invullingen voor dit pand.

Het souterrain is goed te gebruiken als praktijkruimte, opslag of bijvoorbeeld als atelierruimte. De parterre en de 1e verdieping zijn bij uitstek geschikt als woonruimte, tevens bevind zich achter de woning een tuin, welke toegankelijk is vanuit de hal.

Het woongedeelte, op de begane grond, is voorzien van een mooie houten vloer alsmede een moderne open keuken met divers inbouw-apparatuur. In de kap vind men de slaapkamer en toilet. De douche en wasruimte zijn apart gesitueerd op de begane grond.

Het voor het object gelegen parkeerterrein behoort toe aan het gehuurde en voorziet in ca. 4 parkeerplaatsen (deels dubbel parkeren). Voor het gebruik van deze parkeerplaatsen is geen additionele vergoeding verschuldigd.

Bijzonderheden:

- Het perceel is toegankelijk via een op afstand bedienbaar hek;
- Servicekosten: niet van toepassing
- Huurder draagt zelf zorg voor de levering van energie, gas en water, alsmede ten behoeve van communicatieve diensten;
- De huurperiode zal in overleg tussen partijen worden bepaald, waarbij flexibele termijnen bespreekbaar zijn. Standaard wordt 12 maanden vast gehanteerd;
- Waarborgsom is standaard 1 huurtermijn, echter is dit inkomensafhankelijk dus dit kan variëren.

Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.
Alle verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Bedrijfslogo

Meer informatie?

Laat je gegevens achter:

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

 • Eemnesserweg
  Baarn

  2 slaapkamers • 200 m²

  € 1.795,- (excl.)

 • Laat je gegevens achter: