Woonhuis O/G
Leeuwenveldseweg 5f te Weesp
Kraatsweg 64 te Harskamp

Tel: 085-7731767
Mail: info@woonhuis.nl

Call us: 085-7731767

More information?
Call: 085-7731767

Leased

Eemnesserweg
Baarn

2 bedrooms • 200 m²

€ 1,595 (excl.)

Leased

 • AvailabilityNow
 • Bedrooms2
 • Living area200 m²
 • InteriorUnfurnished
 • Price€ 1,595 (excl.)

Op prachtige locatie aan de Eemnesserweg in Baarn te huur aangeboden vrijstaande woning met ruimte voor praktijk/kantoor aan huis. De woning is gelegen naast de volledig gerestaureerde villa “Vijverhof” op groot perceel met eigen parkeervoorzieningen.
De woning bestaat uit een souterrain (ca. 75 m2), parterre (ca. 75 m2) en 1e verdieping (ca. 50 m2) en de totale oppervlakte behelst ca. 200 m2.

Het gezellige dorpscentrum van Baarn met een groot en gevarieerd winkel- en restaurant aanbod alsmede het openbaar vervoer bevind zich op loop/fiets afstand.

De uitstraling van dit object, de vrije ligging met eigen parkeervoorzieningen en de vele mogelijkheden qua gebruik maken het geheel tot een bijzonder object.
Het gebruik als kantoor of als praktijkruimte met wonen zijn bij uitstek uitstekende invullingen voor dit pand.

Het souterrain is goed te gebruiken als praktijkruimte, opslag of bijvoorbeeld als atelierruimte. De parterre en de 1e verdieping zijn bij uitstek geschikt als woonruimte, tevens bevind zich achter de woning een tuin, welke toegankelijk is vanuit de hal.

Het woongedeelte is recentelijk opgeknapt; er is een nieuwe houten vloer geplaatst alsmede een compleet nieuwe keuken met divers inbouw-apparatuur. Tevens is de gehele binnenkant van de woning gesausd & zal de buitenkant in de loop van de zomer geschilderd worden.

Het voor het object gelegen parkeerterrein behoort toe aan het gehuurde en voorziet in ca. 4 parkeerplaatsen (deels dubbel parkeren). Voor het gebruik van deze parkeerplaatsen is geen additionele vergoeding verschuldigd.

Bijzonderheden:

- Het perceel is toegankelijk via een op afstand bedienbaar hek;
- Servicekosten: niet van toepassing
Huurder draagt zelf zorg voor de levering van energie, gas en water, alsmede ten behoeve van communicatieve diensten;
- De huurperiode zal in overleg tussen partijen worden bepaald, waarbij flexibele termijnen bespreekbaar zijn. Standaard wordt 12 maanden vast gehanteerd;
- Waarborgsom is standaard 1 huurtermijn, echter is dit inkomensafhankelijk dus dit kan variëren.

Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

Company logo

More information?

Please leave your contact details:

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

 • Eemnesserweg
  Baarn

  2 bedrooms • 200 m²

  € 1,595 (excl.)

 • Laat je gegevens achter: